Laser ontharen

 

Laser ontharen in Lelystad

Laserontharing voor haar en hem in Lelystad. De  Milesman Compact Blend™ Diodelaser is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren.

Effectieve ontharen met laser voor een zachte huid!

Ben je opzoek naar een oplossing voor ontharing met een laser behandeling in Lelystad? Dan ben je bij SennaSkinCare aan het juiste adres.

 

Hoe werkt de laserontharing?

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst, deze is zo gekoeld (-9 graden Celsius) dat u zo min mogelijk pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze niet meer terug. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm en dat is de ideale lengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden.

Het haar kent 3 groeifases, en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat u tussen de 8 à 10 behandelingen nodig heeft voor een optimaal resultaat.
De hormoonhuishouding, medicatie en de fase van de haren spelen een efficiënte rol in het behalen van resultaat, daarom wordt steeds een vragenlijst op voorhand ingevuld.

Met deze nieuwste Milesman Compact Blend™ laser kunnen we alle huidtypes, alle huidskleuren en alle haartjes behandelen. Met uitzondering van witte haren met minder dan 10% pigment. De nieuwste techniek laat ons ook toe tot het jaar door te laseren. De uiterst gekoelde kop (-9 graden Celsius) en de heel korte impulstijd zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt.

 

Wie kunnen we behandelen?

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte ( met uitzondering van echt blond haren )  als donkere haren en alle zones op het lichaam. Er is echter een uitzondering, haren met minder dan 10% pigment of heel fijne donshaartjes reageren niet op de laser.

 

Na de eerste behandeling heb ik aanzienlijke resultaten gemerkt, de haargroei is sterk verminderd en haartjes groeien heel dun terug. Mijn huid voelt nu al gladder aan! – Rose

Over mijn laserbehandeling kan ik zeggen, dat ik na 1 keer laseren een groot verschil heb gezien. Bij mij zag ik nauwelijks haar terug groeien. Ook is Senna haar dienstverlening super fijn! Ik voel mij er altijd comfortabel en gehoord! – Soumia

Hieronder zie je stap voor stap hoe de Laser ontharing werkt. Met de Milesman Compact Blend™ is laserontharing veilig, snel en pijnloos.

 

Nooit meer scheren, waxen of epileren.

In enkele behandelingen ervaar je een significant haar reductie. Na de laser sessie mag je niet waxen/ harsen op epileren van de behandeld gebied.

 Bij SennaSkinCare behandelen we ongewenste haargroei op gelaat en lichaam, door middel van  laserontharing. 

De behandeling

Zo ziet de laserontharing in onze salon in Lelystad eruit!

Voor de behandeling

Graag je intake gesprek voor je afspraak inplannen. Op deze manier kunnen wij alle vragen betreft je medisch gegevens en de behandeling doornemen.

Geen gebruik maken van: Zelfbruiners; Chemische peelings bijv:( Salicylzuur en Glycolzuur); Retinol; Roacutanne; mocht wat gebruikt zijn moet minimaal 14 dagen tussen zitten.

Geen bezoek een week van te voeren op sauna, stoombad, zonnebank of zonnebad.

De te behandelen oppervlaktes (gezicht uitgesloten) dienen thuis 1 dag van tevoren geschoren te worden.

Voor een laserbehandelling in het gelaat wordt in de praktijk bij SennaSkinCare het te behandelen oppervlak in het gelaat geschoren.

Hoe ziet een sessie eruit?

  • Een intake gesprek en prijsbepaling
  • De te behandelen zone wordt getekend
  • Indien nodig scheren we de zone wat bij
  • Hypoallergene coolinggel wordt aangebracht
  • U krijgt een laserbril voor optimale veiligheid
  • Laserbehandeling start *

* duur van een sessie hangt af van de te behandelen zone(s)

Na de behandeling
Er wordt preventief een kalmerende zalf op gebracht.

Na de lasersessie?
Direct na het laseren kan de huid lichtjes rood worden, dat is een geheel normale reactie en verdwijnt heel snel. u kan direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na de lasersessie komt u best een week niet in de felle zon, of gebruikt u een sunblock minimaal factor 30.

Tarieven laser ontharen

Tarieven zijn per zone, per sessie, per klant.

      U hebt gemiddeld tussen 6/8 behandelingen nodig voor een effectieve haar reductie.

Tarieven laser ontharen

Tarieven zijn per zone, per sessie, per klant.

      U hebt gemiddeld tussen 6/8 behandelingen nodig voor een effectieve haar reductie.

FAQ laserbehandeling

Wordt laserontharing vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Laserepilatie wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit een aanvullende verzekering. Vaak eenmalig en alleen bij overmatige haargroei in het gezicht bij vrouwen. 

Vanaf welke leeftijd kan ik definitief ontharen?
Meisjes 1 jaar na hun eerste menstruatie, mannen vanaf 18 jaar

Waarom laserontharing met Milesman Compact Blend™ Laser?
Omdat het een uiterst zachte en veilige manier is om ongewenste haartjes voorgoed te verwijderen. Zonder pijn en ontstekingen.

Zal mijn haar reageren?
Indien we niet zeker zijn of uw haar zal reageren kunnen we een testsessie doen op een zone van 4 cm2, u komt 6 weken later terug om te zien of de haren verminderd zijn. Er wordt een vóór en ná foto gemaakt. De testsessie is gratis.

Is de laserontharing met Milesman Compact Blend veilig?
Ja, het is 100% veilig, de huid en omliggende bloedvaten kunnen niet beschadigd worden. De laser vernietigt enkel de haarfollikel in de groeifase.

Doet het pijn?
Nee, het doet absoluut geen pijn. Door de allernieuwste techniek kan u met deze laser op de meest gevoelige zones hoogstens een lichte prikkeling voelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Reken gemiddeld tussen de 8 tot 10 behandelingen. Daarna kunt u jaarlijks een onderhoudsbeurt inplannen indien nodig om het optimale resultaat te behouden.

Hoeveel tijd moet ik tussen de sessies laten?
In principe hanteren wij de regel om de 6 weken. Na de 4e sessie kunnen we er ook 8 of meer weken tussen laten. Voor zones in het gezicht kan u om de 4 weken komen indien nodig. Als u start met een zone zou deze in principe binnen 18 maanden afgewerkt moeten zijn. 

Mag ik ontharen tussen de laserbehandeling door?
Ja, maar u moet scheren, want bij epileren of waxen gaat u de haargoei fase verstoren. 

Komen de haartjes terug?
Nee, haren die met de Milesman Compact Blend verwijderd zijn, komen nooit meer terug. Het is echter wel mogelijk dat onder hormonale omstandigheden niet actieve haarfollikels actief worden of dat donshaartjes dikke haren worden. Meestal kan dit opgelost worden door een onderhoudssessie. Nooit krijgt u de haargroei van voorheen terug!

Wanneer mag ik laserbehandelingen doen?
De Milesan Compact Blend Diodelaser is zo ontwikkeld dat hij ook donkere huidtypes kan behandelen. U kan gedurende het gehele jaar doorgaan met de behandelingen. Wij raden u wel aan om 2 weken voor de sessie niet meer intens te zonnebaden of een sunblock te gebruiken.

Bij welke haren werkt het niet?
Bij haren die minder dan 10% pigment bevatten werkt de laserontharing niet. Dit kunnen witte of grijze haren zijn, maar ook sommige haren met rood pigment (zeker niet allemaal) kunnen minder reageren. Daarvoor kan u een testsessie aanvragen.

Kan ik doorgaan met de sessies tijdens zwangerschap of borstvoeding?
In principe wel, laserbehandelingen met de Milesman Compact Blend™ kunnen totaal geen kwaad voor de baby. Echter kan het zijn dat u door hormonale schommelingen minder reageert op de behandelingen. Dan kan u de sessies even staken en daarna verder gaan. 

Twijfel je nog over laser ontharen?

Twijfelt u over de laserbehandeling? Uiteraard ben je altijd welkom bij SennaSkinCare in Lelystad voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bekijken we specifiek hoe het zit met uw haargroei, hoeveel sessies er nodig zullen zijn en zullen we bespreken welke achterliggende factoren eventueel meespelen, zoals hormonen. Het intakegesprek voor laserontharing in Lelystad is makkelijk online te boeken via onderstaande knop: