Fruitzuurpeeling in Lelystad

Wat is een fruitzuurpeeling?

De fruitzuurpeeling is een medische esthetische therapie om het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Fruitzuren worden meestal verkregen door plantaardige producten zoals druiven, appels, citroenen, sinaasappelen en suikerriet. Ze resulteren in een oppervlakkige, fijne schilfering van de huid. Zo wordt de huid merkbaar gladder, zuiverder en fijner. Het lijkt frisser, jonger en regelmatiger. Kom langs in onze Huidstudio in Lelystad en geef uw huid weer boost!

Welke problemen kunnen worden aangepakt met een fruitzuurpeeling?

Fruitzuur is een effectieve behandeling voor acne, onzuivere en huid met grote poriën, geïnduceerde pigmentvlekken en ouderdomsverschijnselen, evenals voor een toneless huid. Fruitzuren zijn de mildste vormen van peelings en ze zijn hierdoor ook uitermate geschikt voor een gevoelige huid.

Hoe bereid ik mijn huid voor op de fruitzuurpeeling?

Een vereiste voor een gelijkmatig effect van de peeling is een goede voorbereiding van de huid. Als voorbereiding moet u een door ons aanbevolen zalf gebruiken, die dagelijks op de goed gedroogde huid moet worden aangebracht. U start de voorbehandeling ongeveer 10 dagen vóór de peeling om de huid optimaal voor te bereiden.

Hoe voelt de behandeling aan?

Na het reinigen van de huid, wordt de fruitzuurpeeling aangebracht op de huid en werkt gedurende 3-7 minuten. Tijdens de zuur peeling is het gebruikelijk om een ​​prikkel of een licht brandend gevoel op de huid te voelen. De professionele huidspecialiste staat altijd voor u klaar om uw huid te observeren.

Hoe voelt de huid aan na het schillen en hoe zie ik eruit na de behandeling?

Na het schillen kan de huid rood worden. Voor het ontspannen voert de huidspecialist een koeling uit en worden speciale verzorgingsproducten toegepast. Zelfs een lichte make-up kan op uw vraag worden toegepast, zodat u uw gebruikelijke activiteiten na de fruitzuur behandeling kunt nastreven.

Waar moet na de behandeling rekening mee worden gehouden?

Zonnebaden moet worden vermeden gedurende 4 weken na de peeling.

Hoeveel sessies worden aanbevolen?

De fruitzuurpeeling wordt 6-8 keer in wekelijkse intervallen uitgevoerd en indien mogelijk elke 4-8 weken herhaald om het verbeterde uiterlijk van de huid te behouden.

Duurt 65 min vanaf: € 75,00

Kom langs bij onze Huidstudio in Lelystad voor advies

Bij SennaSkinCare geloof ik in een holistische benadering van huidverzorging, waarbij elk individu wordt behandeld als uniek. Tijdens elke behandeling maak ik gebruik van geavanceerde cosmetica en apparatuur van de hoogste kwaliteit om optimale resultaten te garanderen. Mijn doel is om niet alleen de huid van mijn cliënten te verbeteren, maar ook om hen te leren hoe ze hun huid thuis kunnen verzorgen met de juiste producten en technieken.

 Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor o.a. laser ontharengezichtsbehandelingenSkinPen microneedling en biopeelingen.