Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling
De fruitzuurpeeling is een medische esthetische therapie om het uiterlijk van uw huid te verbeteren.
Fruitzuren worden meestal verkregen door plantaardige producten zoals druiven, appels, citroenen, sinaasappelen en suikerriet. Ze resulteren in een oppervlakkige, fijne schilfering van de huid. Zo wordt de huid merkbaar gladder, zuiverder en fijner. Het lijkt frisser, jonger en regelmatiger.

 

Welke problemen kunnen worden aangepakt met een fruitzuurpeeling?
Het is een effectieve behandeling voor acne, onzuivere en huid met grote poriën, geïnduceerde pigmentvlekken en ouderdomsverschijnselen, evenals voor een tonless huid. Fruitzuuren zijn de mildste vormen van peelings en ze zijn ook geschikt voor een gevoelige huid.

 

Hoe bereid ik mijn huid voor op de fruitzuurpeeling?
Vereiste voor een gelijkmatig effect van de peeling is een goede voorbereiding van de huid. Als preparaatemulsie moet u een door ons aanbevolen zalf gebruiken, die dagelijks op de goed gedroogde huid moet worden aangebracht, die voor de peeling is voorzien. U had de voorbehandeling ongeveer 10 dagen vóór het schillen moeten uitvoeren om de huid optimaal voor te bereiden.

 

Hoe voelt de behandeling aan?
Na het reinigen van de huid, wordt de fruitzuurpeelig aangebracht op de huid en werkt gedurende 3-7 minuten. Tijdens het schillen is het gebruikelijk om een ​​prikkel of een licht brandend gevoel op de huid te voelen. De professionele schoonheidsspecialiste staat altijd voor u klaar om uw huid te observeren.

Hoe voelt de huid aan na het schillen en hoe zie ik eruit na de behandeling?
Na het schillen kan je huid rood worden. Voor het ontspannen voert de schoonheidsspecialist een koeling uit en worden speciale verzorgingsproducten toegepast. Zelfs een lichte make-up kan op uw vraag worden toegepast, zodat u uw gebruikelijke activiteiten na het pellen kunt nastreven.

Waar moet na de behandeling rekening mee worden gehouden?
Zonnebaden moet worden vermeden gedurende 4 weken na het schillen.

Hoeveel sessies worden aanbevolen?
De fruitzuurpeeling wordt 6-8 keer in wekelijkse intervallen uitgevoerd en indien mogelijk elke 4-8 weken herhaald om het verbeterde uiterlijk van de huid te behouden.