SkinPen Microneedling in Lelystad

SkinPen Microneedling in Lelystad

Ben je opzoek naar een kwalitatieve en professionele Microneedling behandeling in Lelystad? Dan ben je bij SennaSkinCare aan het juiste adres. Tijdens het intakegesprek bekijken we welke producten en behandelingen het beste bij uw huid passen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, maar we kijken ook naar uw huidconditie en wat deze moet verbeteren. Vervolgens wordt er een persoonlijk huiddieet en behandelplan samengesteld op basis van uw huidbehoefte en levensstijl.

 

 

SkinPen Medisch Microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandeling.

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naald diepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Door de skinpen is mijn huid drastisch veranderd. Mijn huid is super egaal geworden en ik heb nauwelijks last van pukkels. Ik ben super tevreden hierover – Soumia

Hoe werkt medisch SkinPen micro needling?

Medische microneedling met de SkinPen kan voor vele indicaties worden ingezet:

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

 

Indicaties SkinPen  Medisch Micro needling

  • Acné littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen: de Skinfuse Lift en de Rescue Calming Complex. Dit is in de prijs inbegrepen.

  • Skinfuse Lift wordt gebruikt tijdens een SkinPen behandeling. Deze lichte gel zorgt ervoor dat de SkinPen zonder wrijving of schuring over de huid heen kan bewegen. Deze tussenstof bestaat enkel uit ingrediënten die veilig en zonder complicaties transdermaal ingebracht kunnen worden. De SkinPen maakt per seconde 1600 microkanaaltjes in de huid. Het natuurlijk helingsproces wordt op deze manier in gang gezet waardoor de huid collageen aan zal maken. Deze minuscuul kleine openingen in de huid moeten op de juiste wijze verzorgd worden om ontstekingen te voorkomen. Alleen het gebruik van de Skinfuse Lift als tussenstof en nazorg in de eerste 24 uur, is bewezen veilig en leidt tot de beste resultaten en een voorspoedig herstel.
  • Het Rescue Calming Complex zorgt er na de behandeling voor dat het ontstane vochttekort door de openingen in de huid aangevuld wordt, het helingsproces wordt bevorderd en de huid gekalmeerd. De nazorg is erop gericht om de huid met deze emulsie te beschermen en zo het huidherstel zonder belemmering te laten verlopen.

 

Jarenlang profijt van een SkinPen behandeling

Direct na een SkinPen behandeling gaat de huid van binnen hard aan de slag met haar herstellend vermogen. Eerst wordt collageen type 3 aangemaakt waarna dit omgezet wordt in collageentype 1. Dit proces neemt een paar maanden in beslag waardoor je huid continu opbouwend werkt. Achter de schermen wordt er dus flink gewerkt waardoor jij dan weer tot ruim een jaar profijt van de behandeling hebt! Bij herhaling van een SkinPen behandeling in de vorm van een kuur werkt dit nog langer door. Wat overblijft is een strakke, stevige en jeugdige huid. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

 

Vergoeding SkinPen behandeling

Medische microneedling wordt soms (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit kan alleen als u aanvullend verzekerd bent en de behandeling op medische indicatie plaatsvindt. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of u recht heeft op een vergoeding. En zo ja, wat de hoogte van die vergoeding is. Wij adviseren u om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om misverstanden te voorkomen.

 

 

 

Tarieven

Skinpen – Medisch Microneedling behandeling eenmalig – € 200 ……………………………Duur ca. 60 min

Skinpen – Medisch Microneedling Kuur van 3X behandelingen – € 555…………………… Duur ca. 60 min (prijs per behandeling € 185)

Skinpen – Medisch Microneedling Kuur van 6X behandelingen – € 990 …………………… Duur ca. 60 min (prijs per behandeling € 165)

 

Kom langs bij onze salon in Lelystad voor advies

Twijfelt u over welke behandeling geschikt is voor uw huid? Uiteraard ben je altijd welkom bij SennaSkinCare voor een intake gesprek. Als je na het intakegesprek direct een behandeling boekt of de aanbevolen producten koopt, ontvang je het intakegesprek gratis. Intakegesprek is makkelijk online te boeken via onderstaande knop. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor o.a. laser ontharen, gezichtsbehandelingen, acnebehandelingen en peelingen.