Elektrisch ontharen

 

Elektrisch ontharen in Lelystad

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren permanent te verwijderen. Met behulp van een dun steriel wegwerp-naaldje en een stroomstootje wordt het haarzakje vernietigd, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Deze behandeling is geschikt voor alle haartypes en -kleuren, inclusief blond, grijs en rossig haar.

Niet alleen biedt elektrisch ontharen een permanente oplossing voor ongewenste haargroei, maar bij Sennaskincare verwelkomen we iedereen, ongeacht geslacht of gender identiteit. Of je nu man, vrouw, transgender of non-binair bent, onze behandelingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Met behulp van een steriel wegwerp-naaldje en een stroomstootje wordt het haarzakje vernietigd, waardoor verdere groei wordt voorkomen. 

Ben je opzoek naar een definitieve oplossing voor ontharing met een Elektrisch ontharen behandeling in Lelystad? Dan ben je bij SennaSkinCare aan het juiste adres.

 

Voordelen van Elektrisch ontharen bij Sennaskincare

 

  • Geschikt voor Alle Haartypes en -kleuren: Onze behandelingen bieden een oplossing voor iedereen, ongeacht de kleur of dikte van het haar.
  • Persoonlijke Aandacht: We stemmen onze behandelingen af op jouw specifieke behoeften en wensen voor optimale resultaten.
  • Apilus Junior Technologie: Bij Sennaskincare maken we gebruik van de Apilus Junior-technologie, het beste apparaat voor elektrische ontharing  beschikbaar.

De hormoonhuishouding speelt een efficiënte rol in het behalen van resultaat, daarom wordt steeds een vragenlijst op voorhand ingevuld.

Wie kunnen we behandelen?

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte als donkere haren en alle zones op het lichaam. 

Eerste heb ik een intake gesprek ingepland en vervolgens een afspraak gemaakt, ik ben 4 behandelingen verder en ik heb geen last meer van mijn witte haartjes! Ideaal! –Anneke

Door de overgang heb ik veel last van Haren op mijn gelat. Helaas werkt laser voor mijn haar kleur niet, sinds mijn eerste Sessie heb ik geen pincet meer nodig, de haartjes komen steeds minder terug. Ik ben tevreden.– FAtima

 

Het Elektrisch ontharen proces

 

Intakegesprek en behandelingsplan: We beginnen met een grondig intakegesprek om je behoeften te begrijpen en stellen vervolgens een behandelingsplan op.

De Apilus Junior Technologie: Onze Huidexpert gebruikt geavanceerde technologie om ongewenst haar permanent te verwijderen.

Resultaten en Comfort: We streven naar langdurige resultaten en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens elke sessie.

Na de behandeling

Er wordt preventief een kalmerende zalf & zonnebrand op behandeld gebied aangebracht.

Na de elektrisch ontharen sessie?
Direct na het elektrisch ontharen kan de huid lichtjes rood worden, dat is een geheel normale reactie en verdwijnt heel snel. u kan direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. Na elektrisch ontharen komt u best een week niet in de felle zon, en gebruikt u een sunblock minimaal factor 30.

Wordt elektrisch ontharen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Elektrisch ontharen wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit een aanvullende verzekering. Vaak eenmalig en /of alleen bij overmatige haargroei in het gezicht bij vrouwen. Raadpleeg je polis.

Tarieven Elektrisch ontharen 

Prijzen zijn per zone, per sessie, per klant.

15 € voor 15 min + 5 euro naald kosten

25 € voor 25 min + 5 euro naald kosten

35 € voor 35 min + 5 euro naald kosten

45 € voor 45 min + 5 euro naald kosten

Twijfel je nog over elektrisch epilatie ?

Twijfelt u over de elektrisch ontharen? Uiteraard ben je altijd welkom bij SennaSkinCare in Lelystad voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bekijken we specifiek hoe het zit met uw haargroei en zullen we bespreken welke achterliggende factoren eventueel meespelen, zoals hormonen. Het intakegesprek voor elektrisch ontharen in Lelystad is makkelijk online te boeken via onderstaande knop: