Over Mij

Over

SennaSkinCare

Look and Feel Your Personal Best!

Welkom bij SennaSkinCare,

Mijn naam is Rafaela Senna, ik ben in Brazilië geboren, in de stad Rio de Janeiro, het land van schoonheid en natuur. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik heb in Nederland mijn opleiding gedaan bij de Academie Louman te Amsterdam. Mijn specialisme ligt bij  huidverbetering, acné huid en laser ontharen.

Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om mensen te helpen hun schoonheidsdoelen en wellness te bereiken. Elk huidtype is uniek en bij elke behandeling werk ik alleen met de meest geavanceerde en efficiënte cosmetica en apparatuur ter wereld.

Tijdens de huidanalyse zal ik adviseren wat de meest geschikte behandeling en producten zijn voor uw huid en levensstijl.

 Ik ben begaan met de natuur en het milieu en in mijn salon gebruik ik alleen gecertificeerd biologisch, vegan en dierproefvrij cosmetica

Over het beroep schoonheidspecialiste in Nederland

Wist jij dat schoonheidsspecialiste in Nederland een vrij beroep is? De titel schoonheidsspecialist is niet beschermd, daardoor kan iedereen zich, ook zonder diploma’s en de juiste scholing, schoonheidsspecialist noemen. Je wilt natuurlijk wél dat je in veilige handen bent, kies daarom voor kwaliteit! Kies voor gediplomeerd!

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de branche organisatie voor schoonheidsverzorging ANBOS.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in anti-aging oftewel huidverbetering behandelingen, acné, definitief ontharen en volg daar met regelmaat cursussen en opleidingen voor. 

 

data-tracking-id="G-EL5J92E0LL"