Over Mij

Hydrafacial bij Sennaskincare

Over

SennaSkinCare

Look and Feel Your Personal Best!

Welkom bij SennaSkinCare,

Mijn naam is Rafaela Senna en ik ben gepassioneerd huidspecialiste met een missie om mijn cliënten te helpen hun beste huid te bereiken en zich zelfverzekerd te voelen in hun eigen vel.

Geboren en opgegroeid in Brazilië, in de betoverende stad Rio de Janeiro, heb ik een diepe liefde ontwikkeld voor schoonheid en natuur. Mijn reis in de wereld van huidverzorging begon in Nederland, waar ik mijn opleiding voltooide aan de gerenommeerde Academie Louman in Amsterdam. Gedreven door mijn streven naar voortdurende verbetering, heb ik me verder gespecialiseerd als Medisch Huidspecialist bij U-consultancy in Utrecht, waar ik de waardevolle kennis heb opgedaan die wordt gedeeld door vooraanstaande dermatologen.

Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende huidproblemen, waaronder acne, rosacea, eczeem en psoriasis. Ik begrijp de impact die deze aandoeningen kunnen hebben op zowel de fysieke als emotionele gezondheid van mijn cliënten en ben vastbesloten om effectieve oplossingen te bieden die hen helpen zich weer zelfverzekerd te voelen.

Bij SennaSkinCare geloof ik in een holistische benadering van huidverzorging, waarbij elk individu wordt behandeld als uniek. Tijdens elke behandeling maak ik gebruik van geavanceerde cosmetica en apparatuur van de hoogste kwaliteit om optimale resultaten te garanderen. Mijn doel is om niet alleen de huid van mijn cliënten te verbeteren, maar ook om hen te leren hoe ze hun huid thuis kunnen verzorgen met de juiste producten en technieken.

Naast mijn passie voor huidverzorging en cosmetica ben ik ook begaan met het milieu en dierenwelzijn. Daarom maak ik in mijn huidpraktijk bij voorkeur gebruik van gecertificeerde biologische, veganistische en dierproefvrije cosmetica.

Ik ben trots om lid te zijn van de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging ANBOS, wat mijn toewijding aan professionaliteit en kwaliteit weerspiegelt.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen bij SennaSkinCare en u te helpen uw droomhuid te bereiken!