Acnebehandeling

Acnebehandeling in Lelystad

Omdat er geen standaardbehandeling voor een onzuivere huid bestaat, wordt de onze acnebehandeling in Lelystad altijd aangepast naar de behoeften van jouw huid met het doel de mee-eters, gerstekorrels, puistjes, ontstekingen en onzuiverheden te verminderen. Vaak komen we als acne specialist met een combinatie van behandelmethodes tot het beste resultaat. 

Classic acnebehandeling bestaat uit: Intake gesprek | Oppervlakte reiniging | Diepte reiniging | Onzuiverheden grondig verwijderen | Bijpassend masker | Duurt: 60 / 75 min – vanaf € 65, 00 

Andere mogelijke behandelingen voor acne huid:

Fruitzuurpeeling; ( salicylzuur peeling; glycolpeeling of azelaic peeling ) van genomineerd Spaans merk Toskani* Duurt 65 min vanaf: € 75,00

Bio peeling oftewel Kruiden Peeling van Salonnepro Amsterdam; Duurt 75 min vanaf: € 85,00

Probiotic Facial* van Esse Organic Skincare ( met 5 miljarden probiotica ) Duurt 95 min vanaf: € 95,00

Skinpen Microneedling* (  niet toepasbaar op een actieve / ontstoken acne huid / allen van toepas op acne littekens en hyperpigmentatie )

Microdermabrasie * (  niet toepasbaar op een actieve / ontstoken acne huid / allen van toepas op acne littekens en hyperpigmentatie )

 

Een super vriendelijke lieve vrouw, die heeft veel kennis en ervaring heeft over de acne behandelingen en ze legt alles precies uit en neemt je mee in haar proces. Voor jezelf super leerzaam en een aanrader voor een ieder die een acne behandeling wilt gaan doen – Chariva

Wat is Acné? 

Acne kent veel varianten en medische namen. Maar de meest gebruikte termen zijn: (jeugd) puisten of acne vulgaris. De kenmerken van acne zijn ook bekend: mee-eters, roodheid en soms ernstige ontsteking van de huid. Dit kan zelfs huidonzuiverheden veroorzaken, zoals rode of bruine vlekjes en acnelittekens. Acne komt voor bij alle leeftijden, mannen en vrouwen.  Het zijn kleine ontstekingen van de huid in en rondom de talgklieren. Bij de één zijn het een paar puisjes of mee-eters, en bij de ander een huidaandoening die veel psychische problemen kent in het dagelijkse leven. Acne komt vooral voor op gezicht, rug en borst. Door middel van een huidbehandeling tegen acne verminder je de mee-eters, gerstekorrels, puistjes, ontstekingen en onzuiverheden. Benieuwd hoe we jouw acne kunnen behandelen? Kom eens langs in onze salon.

 

Hoe ontstaat acne?

Overmatige talgafscheiding en veroudering van huidcellen kunnen verstopte poriën veroorzaken. Talg kan niet gelijkmatig wegvloeien met de ontsteking veroorzakende Propionibacterium-acne. Dan ontwikkelt zich acne. Met andere woorden: verstopte ontstoken poriën. Het resultaat van overmatige talgafscheiding wordt door velen gezien als een belemmering voor het dagelijkse werk. Vooral op het gezicht zal acne op de borst en schouders groeien, waar de talgklieren prominenter aanwezig zijn. Hormonale schommelingen, stress en voeding kunnen deze klacht verergeren.

Thuis verzorging van acne

Naast de acnebehandelingen in Lelystad is het zeer belangrijk om de huid thuis op de juiste manier te behandelen. Naast het efficiënt reinigen is het gebruik van de juiste crèmes en serums erg belangrijk. Deze moeten actieve ingrediënten bezitten die de poriën reinigen en ontstekingsremmend werken. Het is dan ook verplicht om bij acne de aangewezen producten thuis te gaan gebruiken, anders gaat dit ten koste van het resultaat.

Vergoedt mijn zorgverzekering de acnebehandeling?

Of een zorgverzekering de kosten voor een acne behandeling vergoedt, is verschillend. Onze schoonheidssalon is aangesloten bij het ANBOS.  We zijn bovendien gespecialiseerd in acnebehandelingen bij pubers en volwassenen. Na de behandeling ontvang je een factuur van ons, die je zelf kan indienen bij je zorgverzekering. Maar check vooraf bij je zorgverzekering of jij hiervoor in aanmerking komt.

 AGB-CODE: 89101450

 

Kom langs bij onze salon in Lelystad voor advies

Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om mensen te helpen hun schoonheidsdoelen en wellness te bereiken. Elk huidtype is uniek en bij elke behandeling werk ik alleen met de meest geavanceerde en efficiënte cosmetica en apparatuur ter wereld. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de branche organisatie voor schoonheidsverzorging ANBOS. Kom eens langs bij onze salon in Lelystad voor advies. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor o.a. laser ontharengezichtsbehandelingen, SkinPen microneedling en peelingen.