Hydrafacial in Lelystad

Hydrafacial® in Lelystad

Een gezonde en stralende huid, zonder downtime! Dit is mogelijk met een Hydrafacial® behandeling bij SennaSkinCare in Lelystad. Bij SennaSkinCare kun je terecht voor professionele huidverbetering behandelingen zoals een HydraFacial®. SennaSkinCare is daarom gespecialiseerd in totale huidverbetering, tijdens een intakegesprek bekijken we welke producten en behandelingen het beste bij uw huid passen. We maken tijdens het intakegesprek een geavanceerde huidanalyse met de RS Lightskin®, in slechts 20 seconden. De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld. Daarna bespreken we de wensen en maken we een plan van aanpak om uw huid te verbeteren.

 

Wat is een Hydrafacial® Behandeling?

Een HydraFacial® is een niet-invasieve huidverbeterende & huidverzorgende waarbij een gespecialiseerde machine wordt gebruikt om de huid in een aantal stappen te reinigen, exfoliëren, extraheren en hydrateren. Daarom is het een populaire cosmetische procedure die het uiterlijk van de huid kan verbeteren en een verscheidenheid aan huidproblemen kan aanpakken.

Tijdens een HydraFacial® behandelingen gebruiken wij een handheld-apparaat dat een reeks gespecialiseerde serums op de huid aflevert. Deze serums zijn dus afgestemd op de specifieke huidproblemen van het individu, zoals fijne lijntjes en rimpels, acne, groove & verstopte poriën, hyperpigmentatie, droogheid en gevoelig huid.

Hoe werkt het HydraFacial® apparaat?

De Hydrafacial® machine heeft meerdere stappen, waaronder:

 1. Reiniging: de eerste stap is het verwijderen van make-up of vuil van de huid om deze voor te bereiden op de behandeling.
 2. Afschilfering: een zachte exfoliërende oplossing wordt op de huid aangebracht om dode huidcellen te verwijderen en een helderdere, gladdere huid te onthullen.
 3. Extractie: een gespecialiseerd hulpmiddel wordt gebruikt om onzuiverheden en mee-eters uit de poriën te verwijderen.
 4. Hydratatie: een hydraterend serum wordt op de huid aangebracht om de huid te voeden en voller te maken, waardoor deze er verfrist en verjongd uitziet.

Het hele proces duurt doorgaans 30-60 minuten en er is geen herstelperiode vereist. De non-invasieve behandeling wordt daarom door de meeste mensen omschrijven als zeer comfortabel en ontspannend.
HydraFacial’s zijn dus geschikt voor alle huidtypes en kunnen worden aangepast om specifieke huidaandoeningen aan te pakken.
Ze zijn daarom ook populair als reguliere onderhoudsbehandeling om de huid er gezond en stralend uit te laten zien.

Een HydraFacial® behandeling kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • Acné en vette huid
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Hyperpigmentatie
  • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen, melasma)
  • Grove huidstructuur
  • Vergrote poriën en droge huid

  Tarieven

  Platinum HydraFacial®    (duur ca. 60 min)      €225,00

  De ultieme HydraFacial® beleving! Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfoliëert en hydrateert de Platinum HydraFacial® je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een Skin Booster™ naar keuze. 

  De Platinum HydraFacial® sluiten we af met LED Lichttherapie:  Blauw LED met een werking op gevoelig huid, eczeem huid, hyperpigmentatie huid & acne huid; en de Rood LED om verder te stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en reticuline vezels en om zichtbare huidveroudering tegen te gaan.

  Deluxe HydraFacial®      (duur ca. 45 min)      € 175,00 – € 195,00

  Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de Signature HydraFacial® bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een Skin Booster™ naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED lichttherapie om de zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen.

  Kies een van onderstaande opties:

  • Clarifying HydraFacial® – Bevat Extra  Extracties & Blauwe LED Lichttherapie om acne te bestrijden.   € 175,00
  • Ge-refinement HydraFacial® – Bevat DermaBuilder ™ om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.        € 195,00
  • Radiance HydraFacial® – Bevat Britenol™  om huidverkleuring en pigmentvlekken te verminderen.      € 195,00

  Signature HydraFacial®  (duur ca. 30 min)    € 150,00   

  Deze behandeling reinigt grondig, exfoliëert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. 

  Kom langs bij onze salon in Lelystad voor advies

  Twijfelt u over welke behandeling geschikt is voor uw huid? Uiteraard ben je altijd welkom bij SennaSkinCare voor een intake gesprek. Als je na het intakegesprek direct een behandeling boekt of de aanbevolen producten koopt, ontvang je het intakegesprek gratis. Intakegesprek is makkelijk online te boeken via onderstaande knop. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor o.a. laser ontharen, gezichtsbehandelingen, acnebehandelingen en peelingen.