Esse Skincare

Wetenschap gebaseerd op de natuur

Esse Skincare producten

Esse Skincare maakt gebruik van natuurlijke biotechnologie. Daarmee wordt een omgeving gecreëerd voor de terugkeer van de biodiversiteit op je huid.

Het resultaat is dat de probiotica en natuurlijke prebiotica helpen om de balans terug te brengen.

Tijd om terug te keren naar de natuur, laat je huid weer leven!

 
Essie scin care producten
Essie producten

Over Esse Skincare

Esse Skincare heeft zichzelf waargemaakt op de biologische huidverzorgingsmarkt in Zuid Afrika. In 2009 is het bedrijf gaan verschuiven naar probiotische huidverzorging. Daardoor is Esse actief op zoek gegaan naar het toepassen van nieuwe soorten probiotica en transport daarvan in de huid. Het resultaat is dat op die manier huidveroudering tegen te gaan is en de huid zo gezond mogelijk wordt gemaakt.

 

De huid wordt verbetert, doordat er goede bacteriën kunnen groeien op je huid.
Esse gelooft niet in het schade aan de huid aanbrengen voor korte termijn resultaat. Daarom zorgt Esse ervoor dat de huid wordt geoptimaliseerd voor een lange termijn vertraging van het verouderingsproces.
 
“Sinds onze oprichting zijn we trouw gebleven aan onze basisprincipes: we zijn gecertificeerd biologisch, vegan en dierproefvrij. We dragen bij aan fair trade en zijn een CO2 neutraal bedrijf.”
Esse Skincare Cream Mask
Esse Resurrect Serum
Esse Sensitive Hydro Moisturiser

Krijg je beste huid weer terug.

Esse heeft een uitgebreid assortiment producten die probiotica bevatten en ook dierproefvrij en vegan zijn voor alle huidtypen. Wij zijn een Esse Organic Skincare verkooppunt.

Je kunt Esse Skincare bestellen in onze webshop.

Trevor Steyn

De oprichter van Esse Skincare

“Ik wil mijn steentje bijdragen aan een prachtige, absoluut duurzame toekomst” zegt hij. “Esse zal doorgaan met het maken van effectieve en duurzame product.”

Trevor Steyn heeft scheikunde gestudeerd en is in 1996 afgestudeerd. Zijn mentor Professor Siegfried Drewes heeft zijn passie voor Afrikaans planten geïnspireerd. Na de ontdekking wat sommige van die planten voor huidverzorging zouden kunnen betekenen, heeft Trevor Esse Skincare opgericht. Dat begon in 2000 met research op de Kigelia Africana, de Afrikaanse Worstenboom. Na 2 jaar bezig te zijn met formules werd Esse in 2002 geboren. Trevor is zeer gepassioneerd omtrent het microbioom van de huid, duurzaam leven en het behouden van de biodiversiteit van Afrika. Hij surft, speelt squash en doet aan yoga. Hij leeft op een boerderij in Richmond, Zuid Afrika met zijn vrouw en kinderen.

Waarom ik voor Esse Skincare heb gekozen

Na een paar manden onderzoek kwam ik in aanraking met Esse Skincare. Het merk heeft niet alleen alles wat ik zocht, maar is ook fair trade, vegan en niet op dieren getest. Daarnaast zijn de producten gefocust op salon behandelingen. Dit was voor mij geweldig nieuws!
 
Esse was toen nog niet zo bekend en ik vond het natuurlijk heel spannend om met hen samen te werken. Toen ik het gebruikte, kon ik zelf de kracht van de producten zien. Mijn ervaring met Esse Skincare is dat het een merk is dat voor verbluffende resultaten zorgt! Daarnaast heeft Esse complete productlijnen die niet alleen je huid verzorgen maar ook verbeteren! Zo is er een lijn voor de eczeem of acné, maar ook voor de gevoelige huid of de droge rijpere huidtype. Vrijwel alle producten zijn met elkaar te combineren.

Welk Esse Skincare product past bij mij?

Twijfelt u over welke Esse Skincare productlijn het beste is voor uw huidtype, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!
Voor persoonlijk advies kunt u met mij een afspraak maken in de salon!

Neem vrijblijvend contact met ons op

1 + 11 =