Bio Peeling in Lelystad

Bio peeling / kruiden peeling in Lelystad

Ben je opzoek naar een kwalitatieve en professionele Bio peeling in Lelystad?
Dan ben je bij SennaSkinCare aan het juiste adres. Bij SennaSkinCare kun je terecht voor professionele huidverbetering behandelingen zoals een Bio Peel (oftewel Kruiden Peel).

Voor de bio peeling behandeling werken we in onze salon in Lelystad met producten van het merk van Hollandse bodem, Salonnepro Amsterdam. Salonnepro Amsterdam staat bekend om zijn dierproefvrije, natuurlijke en zelfs vegan ingrediënten voor hun producten. De behandelingen en producten zijn gemaakt van zuivere en huidvriendelijke ingrediënten, dus zonder synthetisch ingrediënten, zonder parabenen en zonder artificiële parfum!

Wat is een bio peeling?

Bio peeling wordt ook wel kruidenpeeling genoemd, doordat we gebruik maken van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. Bij de Bio Peel / Kruiden Peel wordt een mix van deze natuurlijke ingrediënten op de huid aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen.

Bij een bio peeling gaat het om het voeden, herstellen en regenereren van binnenuit. De kruidenpeeling voorziet de huid van vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Op deze manier wordt de huid van binnenuit gezonder gemaakt en wordt het huideigen herstelvermogen geactiveerd. Door de scrub met een diepe reinigende werking worden een aantal dode huidcellagen weggenomen, waardoor de natuurlijke peeling ook een direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft.

Huidverbetering door de peeling

De biologische peeling behandeling richt zich met name op de basaal cellen laag. Dit is de onderste, levende laag van de opperhuid, waarin nieuwe cellen worden gevormd door celdeling. Wanneer de basaal cellen laag in een slechte conditie is kan de huid er rood, dof, vaal of onrustig uitzien. Door de intensieve voeding van deze cellen laag tijdens de behandeling worden de stamcellen voorzien van de benodigde voedingstoffen. Het resultaat: een gezonde en gladdere huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit.

Bio Peeling behandeling in Lelystad

De behandeling in onze salon in Lelystad wordt gestart met het reinigen van de huid met een passend Bio Peel cleanser. We hebben keuze uit 3 verschillende cleansers, voor de behandeling wordt de cleanser gekozen passend bij uw huidtype; normale, gevoelige of onzuivere huid. Nadat de huid goed gereinigd is wordt de kruidenpeeling aangebracht en tussen de 5 en 15 minuten in gemasseerd (afhankelijk van uw huidtype). Daarna wordt de bio peeling verwijderd met een warm kompres. Bij de peeling wordt de nabehandeling gedaan met een passend masker, de schoonheidsspecialiste zal beoordelen welk masker te gebruiken, dit kan een anti-aging masker een vocht inbrengend masker een masker voor de onzuivere huid (acne) of een masker tegen hyperpigmentatie zijn.

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig worden ervaren. Dat verschilt per persoon, omdat iedere huid uniek is. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dit wil zeggen dat alle producten na de bio peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen.

Na de behandeling

De huid is gevoeliger na de behandeling. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk wordt gezet. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd en de opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weg. De dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. De schoonheidsspecialiste kan een bijbehorende crème of huidolie adviseren.

 

Hoeveel Bio Peeling behandelingen heb ik nodig?

Een éénmalige behandeling met de biologische peeling is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Ook na één behandeling voelt de huid glad en zacht aan.

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen is de behandeling in kuurverband aan te raden. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Om na de kuur het resultaat te behouden, raden wij een bio peel / kruiden peel behandeling iedere 3 maanden te herhalen. Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we de behandeling in kuurverband aan:

– huid met puistjes
– acne littekens
– rimpelvorming
– grove poriën, veel huidreliëf
– verslapping van de huid
– hyperpigmentatie, pigmentvlekken
– rosacea, couperose
– doffe vale huid, verhoornde huid

Extra optie: Vitamine C skin boost

Naast de standaard Bio Peel / Kruiden Peel behandeling is er een optie voor een vitamine C boost na de behandeling. Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea, daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

PRIJZEN

Bio Peel / Kruiden Peel behandeling  € 80,00
Duur ca. 75 minuten

Bio Peel / Kruiden Peel behandeling met vitamine C boost  € 88,50
Duur ca. 80 minuten

 

Over SennaSkincare

Wist jij dat schoonheidsspecialiste in Nederland een vrij beroep is? De titel schoonheidsspecialist is niet beschermd, daardoor kan iedereen zich, ook zonder diploma’s en de juiste scholing, schoonheidsspecialist noemen. Je wilt natuurlijk wél dat je in veilige handen bent, kies daarom voor kwaliteit!

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de branche organisatie voor schoonheidsverzorging ANBOS. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in anti-aging oftewel huidverbeteringsbehandelingen en volg daar met regelmaat cursussen en opleidingen voor. Dus ik werk altijd veilig en up to date!

Kom langs in onze salon in Lelystad!

Bij SennaSkincare hebben we een uitgebreid huidverbetering peeling menu.
Is de bio peel niet de Peel waar je naar op zoek bent? Of niet de juist peel voor je huidtype?
Bij ons kan je ook bij ons terecht voor o.a. laser ontharengezichtsbehandelingenacnebehandelingen en fruitzuurpeelingen.

Twijfelt u over welke behandeling geschikt is voor uw huid? Uiteraard ben je altijd welkom bij SennaSkinCare voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bekijken we welke producten en behandelingen het beste bij uw huid passen. We bespreken uw wensen en verwachtingen, maar we kijken ook naar uw huidconditie en wat deze moet verbeteren. Vervolgens wordt er een persoonlijk huiddieet en behandelplan samengesteld op basis van uw huidbehoefte en levensstijl. Als je na het intakegesprek direct een behandeling boekt of de aanbevolen producten koopt, ontvang je het intakegesprek gratis. Intakegesprek is makkelijk online te boeken via onderstaande knop: