Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging bestellen, de beste natuurlijke huidverzorging, natuurlijke gezichtsproducten, biologische huidverzorging,

Het term natuurlijke cosmetica is niet beschermd en er zijn merken die claimen om een natuurlijke huidverzorging of huid verbetering te zijn, maar de waarheid is dat de percentages van natuurlijke ingrediënten heel weinig waren / zijn.

Waarom natuurlijke huidverzorging?

Toen ik in 2018 eindelijk besloot de deuren van Sennaskincare te openen, wist ik dat ik een huidverzorging / huidverbetering merk moest kiezen om mee te werken.( een geloof mij zulke beslissen zijn niet makkelijk. Ik zocht een merk waarin ik geloofde in de resultaten, en dat werd onderbouwd door wetenschappelijk bewijs en onderzoek en dat niet allen natuurlijke maar ook biologisch was.

Duurzaam en milieu bewust

Andere belangrijk punt voor mij was dat het merk ok bezig was met duurzame verpakkingen en transporteren van de producten. Kortom een milieu bewust huidverbetering merk. Het was een uitdaging om zo’n merk te vinden zonder afbreuk( compromising ) te doen aan de andere belangrijke punten. Daarnaast het was ook een uitdaging om een biologisch merk te vinden. 

Wat betekent de term biologisch cosmetica / huidverzorging?

Biologisch betekent dat de cosmetica bevat geen synthetische pesticiden, geurstoffen of genetisch gemodificeerde grondstoffen. Er zitten ook geen petrochemische stoffen of kunstmatige chemicaliën in. Biologische cosmetica bevat natuurlijke en biologische ingrediënten. Dankzij de hoge concentratie van actieve bestanddelen afkomstig van planten en profiterend van hun natuurlijke genezende kracht is biologische huidverzorging en cosmetica zeer efficiënt. Aloë vera, roos, rozemarijn, lavendel, citrus, duindoorn, calendula, ogentroost, arnica, tijm, granaatappel, sesam, appel, rooiboos …en nog veel en veel meer… hebben allemaal een uniek effect op je huid en je lichaam zonder schade op lange termijn.

Na een paar manden onderzoek kwam ik in aanraak met Esse skincare. Via hun website www.esseskincare.com constateer ik dat het was niet allen een merk met alles dat ik zocht maar ook fair trade, vegan niet op dieren getest en gefocust op salon behandelingen. Wat voor mij geweldig nieuws waren.  

Esse was toen nog niet zo bekend en ik vond natuurlijk heel spannend om met hun te samenwerken. Naarmate van tijden kon ik zelf zien het kracht van de producten. Esse skincare is een merk dat verbluffende resultaten biedt. De kern van onze producten is dat we niet alleen een natuurlijke dagcrème maken maar een compleet lijn van producten die niet allen je huid verzorgt maar ook verbetert. Er is een lijn voor gevoelig en eczeem huid, acne huid, anti aging en droge rijperen huidtype. Vrijwel alle producten zijn te combineren.