Waxen

Wat is waxen?

 

Waxen of harsen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert.
Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt. 

 

 Hot wax & Brazilian wax!

 

Onze Hot Wax wordt verwarmd in een heather, waarin de wax smelt tot een vloeibare substantie. Nadat de Schoonheidsspecialisite de huid heeft gereinigd en ingesmeerd met olie, wordt de wax met een houten spatel op de huid aangebracht. Eenmaal op de huid aangebracht, koelt de wax af en klemt de wax zich om de haartjes heen. Hierna wordt het plakje wax in een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Na de behandeling wordt de huid nogmaals goed gereinigd, zodat de huid extra schoon is.

 

Hoe zit het met de hygiëne?

 

Hygiëne is ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Er wordt altijd met handschoenen aan gewerkt. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat jou aanraakt is schoon!