Microdermabrasie

What is Diamant Microdermabrasie behandeling?
Hebben de koelere wintermaanden uw huid droog, dof en levenloos gemaakt? Heeft u last van acne of wilt u rimpels en fijne lijntjes verminderen? Het kan tijd voor u zijn om onze Diamond Microdermabrasie te proberen. Deze behandeling is een van onze meest populaire en effectieve gezichtsbehandelingen. Diamant microdermabrasie is een niet-chemische, niet-invasieve diepe exfoliërende behandeling. Deze behandeling verwijdert dode oppervlaktehuid van het gezicht, de hals en het decolleté, gladde huidtextuur en verfijnt onzuiverheden. Zowel vrouwen als mannen loven deze procedure omdat het eenvoudig, pijnloos is, zichtbare resultaten oplevert en geschikt is voor alle huidtypes. Met behulp van een diamanten tip wordt het dode oppervlak van de huid zachtjes geschuurd, wat een aantal huidproblemen vermindert.

Hoe vaak moet de behandeling worden herhaald? Welke zones kunnen worden behandeld?
Afhankelijk van uw huidconditie, raden we aan met e herhalen met tussenpozen van 1 tot 2 weken om een ​​consistent resultaat te bereiken. Voor een problematische huid is het zinvol om de tussenpozen tot 2 weken tussen de behandelingen in te korten, totdat het uiterlijk van uw huid aanzienlijk is verbeterd. Over het algemeen kan de behandeling worden uitgevoerd op alle delen van het lichaam: de meest voorkomende behandelingszones zijn het gezicht, de nek, het decolleté en de rug.

Moet ik kiezen voor de behandeling?
Er zijn zeer weinig gevallen waarbij diamant microdermabrasie niet wordt aanbevolen. Het is over het algemeen een ideale behandeling voor het bevorderen van een gezonde huid en het helpen regenereren. ​

#schoonheidssalon Lelystad #schoonheidsspecialiste ​